Met een ervaren en vaste ploeg vertalen wij uw eisen en wensen in vakmanschap.

Onze ‘full service’ aanpak begint bij het aanleveren van een volledige en transparante offerte met een correcte prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zijn een betrouwbare, toegankelijke partner, waar vakbekwame medewerkers garant staan voor een vlotte communicatie op de werkvloer. Een referentiebezoek aan recent uitgevoerde werven behoort steeds tot de mogelijkheden.

Samenwerken met perfectionisten, interieurbouwers, architecten en gespecialiseerde vakmannen is ons zeker niet vreemd. Wij beseffen dat het behalen van de vooropgestelde deadline voor uw bedrijf een noodzaak is. Wij brengen beleving in uw zaak. Uw klant zal dan ook met volle teugen genieten. Iedereen tevreden. Samen content! M-Painting voelt zich thuis in: Food, Fashion, Beauty, Pharma en Horeca projecten.

Voor uw vloer(en) maken wij gebruik van textuur, kleur en materiaaleffecten om jouw vloer als geheel een eigen, onderhoudsvriendelijk en uniek verhaal te laten vertellen. Keuzemogelijkheden en andere informatie vindt u terug op: www.mkfloor.be

Wij helpen met je project

Contact

M-Painting BVBA

Winkelstraat 4

3720 Kortessem

+32 (0) 11 74 62 07

info@m-painting.be

Zaakvoerder Mikal: +32 (0) 478 03 92 32

Projectleider Addy: +32 (0) 496 50 65 01

BTW Nr: BE 0831.004.344

Opmerkelijk beter